Post by hampnecaconvi on Mar 8, 2022 1:26:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan aranyat csal ▞▞▞
▞▞▞ DemonSouls (Action RPG) 2022 version ▞▞▞
Szórakoztató játék volt, amíg el nem érsz arra a részre, ahol megkapod azt a vizet lélegző követ az Irontól, aztán odamész, ahol a tűzcápák vannak, és onnan nem engeded tovább. Imádom a játékot, de túlságosan zavarja.
Élveztem ezt a játékot. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, az a mozgás, és az, hogy a játék gyémántvásárlásra kényszerít. Elég bosszantó. Ezt leszámítva nagyon élveztem a játékot. Jó lett volna, ha van mód arra, hogy ingyen gyémántokat szerezzenek, azon kívül, hogy véletlenszerűen találják meg őket a kincsesládákban.
Awsom tetszik
A menü nagyon rossz! A csomagolás vásárlásakor nem jelennek meg a frissítések, a tételek kényelmetlenek... 2018 van, ez olyan érzés, mint egy 1988-as Nes fail
Rendben
Néhány évvel ezelőtt játszottam ezzel a játékkal, ez egy nagyon egyszerű játék és szórakoztató mindazoknak a játékosoknak, akik nem tudnak elég erős lenni... egyszerű... ott van az edzéskristály, amellyel felerősítheti magát. Ha jól emlékszem, rengeteg lvl-t és erőforrást fog kapni. Kezdettől fogva elég keveset tud csiszolni, és valójában elég magasra fog rúgni.... ha jól emlékszem a legfrissebb fegyverrel, amit kapok, le tudom verni az egész edzést... Remélem lesz még ilyen játék... démon lelkek.Jó játék és tökéletes abban az értelemben, hogy a klasszikus akció-rpg játéktervet követi. Lejátszható offline. Az egyetlen problémám a támadások láncolásának módja: lehetetlen az egyes kombinált fázisokat egy irányhoz igazítani. Emiatt le kell mondanunk egy támadást, mielőtt irányt váltanánk, és sajnos visszateszi a kombót az első lépésre. Más szóval, ha feltételezzük, hogy 1>2>3>4-et választasz egy támadáshoz, lehetetlen, hogy a kombóhoz különböző irányokat adjanak meg, például: fel 1, le 2, balra 3, jobbra 4.
Van egy hiba. Ha ugyanazt a démont szereled fel ugyanabba a slotba, elveszted. A démonok menüvel vacakoltam, és most elvesztettem az összes kezdődémont A cikkleírásoknak is le kell állítaniuk az automatikus lefelé görgetést. Folyamatosan görgetem felfelé olvasni
Nem próbálja meg betölteni
Problémám van a Google Play játékkal. Mindig be kell jelentkezni. Kérjük, javítsa ki. Nem szeretném felhőbe menteni a játékomat 😒 szóval javítsd ki mindig engem kérdezve
Annyira szomorú, hogy a folyó magára hagyta a mennydörgést orchinnal, és összeházasodtak
A játék nem indul el, folyamatosan nyomogattam a játék indítását, de nem történik semmi
nem nyílik meg a játék.
Szeretem ezt a játékot
szép
nagyon jó játék
Kíváncsi vagyok, hol lehet extra lélekkövet....
ELSŐ IDŐZÍTŐ
Miért nem tudok játszani ezzel a játékkal? Mindig a Start Game gombra kattintok, de mindig betöltődik, még akkor is, ha van internetkapcsolatom, mindig leállás nélkül tölt be, és mindig azt írta, hogy Megnyitás sikeres: snapshotTemp, de ütközik. Miért történik ez?
A JÁTÉKFŐNÖK NEM ENGEDÉLYEZI GYÓGYULÁST KÖZÖTT ÉS HALÁLOD ESETÉN A MENTÉSI PONTBÓL KELL KIINDULNI, AMI POKLÁBAN NEMÉNY! HA EZT A HÜLYESÉGET MEGJAVÍTJÁK, SZÓRAKOZÁSBAN LESZ!
A játék eddig nagyon szórakoztató. A mellékküldetésekben való megfordulás módja azonban probléma. A másodikat nem tudom leadni, mert folyton azt kérdezi, hogy szedhetek-e neki köveket újra és újra. 10-et kér (nekem 20 van).Állandóan azt mondja, hogy az első városban fel kell készülnöm, nem enged elmenni. Vettem még egy páncélt és egy lvl 10-es lándzsát, majd felszereltem, még mindig nem enged el. Mi a franc folyik itt?
DemonSouls (Action RPG) משחק תפקידים btam
Imádom ezt a játékot, de nem tudok játszani a legutóbbi mentési fájlomból, mert a "!" nem jelenik meg délnyugaton, hogy megkapja a .- folyót. Szóval remélhetőleg tudtok nekem segíteni, vagy valahogy elhárítani ezt a hibát, hogy be tudjam fejezni a játékot, tényleg nem akarom elölről kezdeni
Kemény
DemonSouls (Action RPG) როლური თამაშები feh
Már azon a részen vagyok, ahol aktiválod az emlékműveket, de amikor megöltem a követ, mint a démonok (vörösek), akkor lefagy..próbáltam megfigyelni párszor, és ez megtörténik, amikor megölöm a másodikat a három közül. .kérem nézze meg..5*-ra értékeli a probléma kijavítása után
Játékmenet, szép. Grafika, szép. Szörnyek, nem igazán. 2 napja elakadtam egy alacsony lvl-s boss (Oak Ent) ellen, és a sebzés őrületes, ahogy a kis bossok sebződnek, függetlenül attól, hogy megvan-e az utolsó fegyver. Nagyon szerettem volna, ha nem, mert még a történetet sem tudom végigvinni.
im lvl 15. nem tudom megtenni a küldetést bcoz nem tudok kilépni a városból. mindig kéri a felszerelés felszerelését!
Nagyon vártam már, hogy játszhassak vele....... de nem tetszik az ötlet, hogy erőltessem a Play Games fiókom összekapcsolását, mert a játék után döntök úgy, hogy nem korábban...... szóval eltávolítás...
Még az alkalmazást sem lehet megnyitni. Maga a játék (ahogy korábban játszottam) általában jó. Kérem, javítsa ezt a problémát.
nob játék
180 soul Stone-t veszek, és nem küldtek nekem semmit, amiért vissza akarom kapni a pénzem
Nagyon szeretem, és nagyra értékelem a segítséget és a támogatást
Jó, amíg tart
Jó játék, de mindig akad...
Opcióként jobb lenne, nem kényszerített funkcióként
Csodálatos grafika
addiktív
Le tudom játszani, de most folyamatosan azt mondja, hogy vegyek fel & Megteszem, de nem történik semmi.
50 lv-t kapott
Nem engedi, hogy elkezdjem anélkül, hogy bejelentkeznék a Google-fiókba. Ez rendben van, kivéve, hogy nem kapcsolódik a Google-fiókomhoz, hanem csak betöltődik, és semmi. Micsoda időpocsékolás.
A játék nagyszerű, a sztori fantasztikus, de a start gombot meg kell javítani, fáradtan kell várni 15 percet a játékhoz.
Ez jó
شامل اللغة الفرنسية கல்வி hces
Mantapu
Szüksége van egy jobb felhasználói felületre, a harci felületre, mivel pontatlan, és a boltban vásárolható dolgokra vonatkozó megerősítést.
menő
Szuper ez a játék😚