Post by hampnecaconvi on Mar 8, 2022 1:14:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Choice of Zombies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Choice of Zombies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok érme ▞▞▞
▞▞▞ Choice of Zombies 2022 version ▞▞▞
Choice of Zombies Igranje uloga evmg
Azt választom… erőteljes érvelés. Miért helyezné el az alkalmazásvásárlást egy fizetős játékban, amelyet ingyenesen elérhetővé tett az interneten? Arra számítottam, hogy a piaci verzióban extra tartalmak is benne lesznek az árban. Ez a játék szórakoztató... de nincs értelme fizetni érte, ha a böngészőn keresztül is játszhatja.
Nem sokkal ezelőtt fedeztem fel ezt a választási játékot. Több órámba telt, amíg egy másikat kerestem. Most visszatértem, készen állok az órákig tartó keresgélésre, amikor már megtaláltam a számomra megfelelőt!
Az egyik kedvenc játékom... A Zombie Exodus sokkal jobb, és az extra csillagot kapja, mert sokkal részletesebb és sokkal hosszabb.
Bárki, aki úgy gondolja, hogy ez jobb, mint az exodus, vagy kábítószerre számít, vagy hamis vélemény. A Zombie Exodus sokkal jobb, hosszabb és magával ragadó, mint bármely más játék, amivel a vámpír mellett játszottam. Arról nem is beszélve, hogy ingyenes...
Nem tudtam letenni! Kiváló, vicces, szórakoztató és intenzív!
Szóval olyan rossz, hogy a karakterek érdektelenek és unalmasak. Nagyon kiszámítható volt, és a történet soha nem ragadott meg. Javasolnám a zombi exodust, mint ez a cyoa, amely minden szempontból jobb.
A játék túl rövid és kiszámítható. Határozottan nem éri meg az árát.
Rövid
Nagyon addiktív játék. Pont amit vártam a Choice of Gamestől.
Csodálatos játék, ezeket mind szeretem, de ha rajongó vagy, megér egy próbát.
Ragyogó
Remek játék, nagyon interaktív.Szeretem....
Ez a könyv sokkal jobb, mint az exodus! Az író jobb, a cselekmény jobb, van humora, ami kötelező, és annyira szórakoztató, hogy csak újra és újra el kell játszani. Már legalább 10-szer lejátszottam, de még mindig nem találtam meg az összes lehetséges befejezést. Wtg! A legjobb! Én fizetnék ezért!
Choice of Zombies 角色扮演 eluy
Ez a játék nem volt olyan lenyűgöző, mint a többi játékod, amivel játszottam, gyors volt, és nem volt sok lehetőség és kevés különböző történet. A fő problémám azonban az volt, hogy az egyik választási lehetőségért fizetni kellett. Egy ingyenesen játszható játékban megértem, hogy bizonyos dolgokért fizetni kell, de egy olyan játékban, amelyért már kifizettél, nem kellene semmiért sem külön fizetni, különösen, ha ez csak egy másik lehetőség. Vannak jobb alternatívák.
Apollo Justice Ace Attorney הרפתקאות cph
3,40 CHF-et fizettem a játékért, majd többet kell fizetni egy karakter opció feloldásáért? Ez egy átverés! Ami magát a játékot illeti: az írás lehetne jobb is, nem igazán tudnék belemerülni a történetbe. Szintén hiányzik a történetmesélés, nincs sok háttér egyetlen karakterhez sem, és kiszámítható, mivel egy kicsit túl sok klisét szolgál ki a zombi műfajból. mindent összevetve: Valóban igazságtalan árpolitika, és a CoG sokkal jobb regényeket kínál.
De hosszabbnak kell lennie
Egyáltalán nem fog letölteni, adja vissza a pénzem
Több munka kell.
Nagyon érdekes történet, amiért nagyon visszafizethető. Alig várom, hogy megjelenjen a következő fejezet, csak így tovább! ÖT CSILLAG!!!
Ha
Ugyanaz itt is. Remélem, hogy a pár dollárom további fejlődésre ösztönöz. De szeretem ezeket a történeteket. :-)
Az eddigi legjobb
Jó, hogy van ilyen játék.
Legyen kedves, ha van éjszakai üzemmód. Nem lenne olyan válogatós, ha egy dollárral olcsóbb lenne. A történet szórakoztató és az írás is nagyszerű.
Közel sem elég hosszú, de így is jó történet, ezért 4 csillagot adtam rá. Inkább a Zombie Exodus játékot szeretem, az sokkal hosszabb.
Játssz a hősökkel 2,99-ért. Megéri a pénzt, mert több órával több játékidő van benne. Ez csak túl rövid volt.
Imádom a zombis túlélő játékokat
Eleinte ígéretes volt, de a játék kicsit rövid, a sztori kicsit lineáris, a végeredmény pedig meglehetősen kiszámítható. Versenyezhetett volna a Zombie Exodusszal, ha magával ragadóbb és kiterjedtebb lenne.
Hangulatos, bár kissé kiszámítható.
A sztori szerintem rendben van... de nem éri meg a pénzt... ha engem kérdezel...
Nem az én csésze teám.
Nagyszerű ötlet és koncepció, nagyon élveztem, bár kíváncsi vagyok, hogyan kezdődött
Kiváló zombi-rombolás a The Walking Dead stílusában (Nem biztos, hogy a szerzők miért érezték úgy, hogy durvának kell lenni velünk, bélyeggyűjtőkkel szemben. Egy csillagot veszít emiatt.)