Post by hampnecaconvi on Mar 8, 2022 0:55:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها جواهرات را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
یک بازی خوب با ماشین های زیاد که بازی کردن آسان است، اما فقط با کمی تمرین می توانید بسیار خوب باشید.
تجربه بازی خوب است اما اخیراً مشکلات زیادی در مورد رویدادهای چند نفره وجود دارد. من چندین بار با تیم CS تماس گرفتم اما هنوز مشکل به طور کامل حل نشده است. همچنین پاسخ تیم CS پس از بالا آمدن بلیط بسیار کند است... لطفاً موارد ضروری را انجام دهید
@asphalt9ru - آمار کانال Asphalt 9 Legends. Telegram Analytics
گرافیک ش خوبه ولی هرماه آپدیت ۲گیگ داشته باشه مضخرفش کرده
Asphalt-9-Legends - ویندوز سنتر
Asphalt 9: Legends แข่งรถ uvq
یک بازی شگفت انگیز با بهترین گرافیک و از انجام این بازی مسابقه ای لذت خواهید برد اما مشکل این است که حجم این بازی بسیار بزرگ است و به روز رسانی های جدید شامل موارد بیشتری می شود. اما اگرچه این یک بازی کاملاً خارق العاده است و با استفاده از ابزارهای gfx بازی فقط آتش می گیرد.
سلام خطا میده به اینترنت وصل نیستید در حالی که هستم، با فیلتر شکن هم امتحان کردم همین خطارو داد. کسی هست راهنمایی کنه؟
این یک بازی اعتیاد آور است و از سایر بازی های آسفالت ساده تر است. احتمالا بهترین بازی مسابقه ای که روی موبایل بازی کردم و گرافیکش 100 هست.
به نظر من، برنامههای مسابقهای دیگر را از آب بیرون میکشد. فقط متاسفم که این بازی را زودتر نگرفتم! تنها مشکل من این است که مدام کارت اعتباری من را رد می کند. فقط در آن بازی!
بازی فوق العاده است، اما در حالی که در یک مسابقه، صفحه نمایش یخ می زند، سپس می ایستد و من را از بازی خارج می کند. من می خواهم ماموریت های خود را به صورت چند نفره انجام دهم بدون اینکه بازی هر دو ثانیه یک بار در گوشی اندرویدی من خراب شود، لطفا این باگ را برطرف کنید.
من آن را دوست دارم اما فقط 4 ستاره می دهم زیرا مسابقه انفرادی سریع نداشت. لطفاً این مسابقه انفرادی سریع را اضافه کنید زیرا میخواهم ماشینهایم را برای مسابقه تمرین کنم و همچنین آن را فقط به صورت آفلاین به مسابقه انفرادی سریع تبدیل کنم تا بتوانم هر کجا که میروم آن را بازی کنم و همچنین بازی شما را بهتر کند. اما هنوز هم بهترین است و اگر آرزویم قدردانی شود به شما 5 ستاره می دهم.
روده روده
خوبه اما خیلی کوتاه
عالییییییییی برای موبایل چیزی بهتر از این پیدا نمیکنید عالیه
بعد از یه مدت بازی دیگه آپدیت نمیشه تا آخرش پر میکنه ۲گیگ ۲گیگ نت میخوره آخرش هم میگه آپدیت کنید به درد نمیخوره
Morgiana: Mysteries Adventure ጀብዱ vuqi
گرافیک باورنکردنی است اما ما نمی توانیم هیچ کاری را بدون اتصال به اینترنت انجام دهیم. لطفا ما را فعال کنید تا افسانه آسفالت 9 را به صورت آفلاین بازی کنیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نمیدونم چرانمیادبالا دیگه حتی بروزرسانی هم کردم
من واقعاً بازی را دوست دارم اما به دلایلی گرافیک من وحشتناک است، من می توانم پیکسل ها را ببینم و حتی وقتی تنظیمات بصری را تنظیم می کنم هنوز هم به نظر می رسد، وحشتناک است. graphics.گاهی اوقات بازی هنگام بارگذاری به خودی خود بسته می شود که واقعاً خسته کننده است.
خیلی کسل کننده
بهترین بازی دنیا برای من اما، یک مشکل دانلود gb بسیار زیاد است. اشکالی نداره.......
بازی خوبی بود و من دائماً این بازی را انجام میدادم تا زمانی که آنها به زور سیاستها و مسابقههای پرداخت به برد خود را وادار کردند. بازیهای کاملتری وجود دارد که کمتر درخواست میکنند.
پشتیبانی تماس وحشتناک، آنها به مدت 2 هفته پاسخ نمی دهند، و مشکلات چند نفره، می گوید متصل نیست و من به فیس بوک متصل هستم. بازی خوب است، اما پشتیبانی وحشتناک است.
دادن 1 ستاره کمتر برای این بازی فوق العاده آدرنالین راش، زیرا همراه با گرافیک عالی و ماشین های خیره کننده، تبلیغات زیادی به شما می دهد. بله، به طور جدی، این تبلیغات برای حذف شادی شما از بازی کافی است.
بچه ها خیلی از شما پرسیده بودید شبکه خطا میده باید بگم که باید vpn روشن باشه من از vpn1.1.1.1 استفاده میکنم.
In Asphalt 9: Legends, take the wheel of real cars from high-end renowned legendary car manufacturers, such as Ferrari, Porsche, Lamborghini, and W Motors,
دانلود بازی اسفالت ۹ برای اندروید. پس از مدت ها انتظار آخر آنچه که دوستداران سبک مسابقه ای و ماشین سواری منتظرش بودند منتشر شد.
iOS عرضه
این همه تعریف میکردن خوب نبود من خوشم نیومد.
چرا اینطور است، من در لیگ اسلیور هستم و ماشینی که می توانم رانندگی کنم از لیگ برنز است فقط چرا، آیا این یک اشکال است.
تبلیغات خیلی زیاد NPC بدون در نظر گرفتن نوع ماشین، درست پشت سر شما ایجاد میشود و فوراً از روگذر عبور میکند. بعد از مدتی بازی در هر پایان بازی احساس ناامیدی می کنم. احساسی نیست که بعد از انجام یک بازی به دنبالش هستم. به خاطر سلامت روانی حذف خواهد شد، هاها.
Asphalt 9: Legends Racing wlkj
شوخی میکنی؟ قرار است لذت ببریم و اجازه ندهیم بازی همه چیز را کنترل کند حالت جدیدی وجود دارد که به طور خودکار ماشین را به حرکت در می آورد، فقط باید دریفت کنید و از نیترو استفاده کنید که خسته کننده است و بازیکنان بازی را خراب می کند فقط از این حالت استفاده کنید و به راحتی می توانید برنده شوید همچنین تعمیر و نگهداری نیز همین است. سخت و گران است من حتی نمی توانم در حالت حرفه ای پیشرفت کنم این بازی فقط برای افراد پولدار با حالت پاس است