Post by partworlrosmamu on Feb 19, 2022 8:24:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Godd
Dostosowanie układu wymagało trochę czasu, ale jest zabawne
Super zabawa. Wciągająca gra i relaksująca muzyka. Wiele do ulepszenia!
Jestem mile zaskoczony tą grą. To świetna, mała gra bezczynności, która jest fantastyczna dla mikromenedżerów ze wszystkimi ulepszeniami i sposobami na podkręcanie statystyk. Listy celów nadają rozgrywce poczucie celu, a pikselowa grafika jest urocza, kolorowa i dobrze animowana. To oczywiste, że w tę grę włożono dużo pracy!
Przyzwoita gra. Żadnych większych skarg. Po prostu wydaje się, że brakuje mu 5-gwiazdkowej jakości, ale niewiele?
Merge Ninja Star 2 ভূমিকা নিয়ে খেলা rbh
Ta gra nie pozwala mi otworzyć rozgrywki i powiedzieć mi, żebym zaktualizował, ale moja gra jest już zaktualizowana. Czy możesz naprawić błąd?
Wydaje się być interesujące.
Naprawdę żyję tą grą i wszystko, bez reklam lub rzeczy, które polecam, grając w tę grę, mam nadzieję, że w przyszłości będzie lepiej, ponieważ kocham tę grę
Przyzwoity czas palnika
Uwielbiam tę grę, ale nie chce, żebym się zalogował, więc czy możesz to naprawić?
W porządku.
Merge Ninja Star 2 RPG jxn
Na początku jest trochę zagmatwane w porównaniu z pierwszym, ale to dobra zabawa
Dizh
Nᴏᴛ ǫᴜɪᴛᴇ ɢᴏᴏᴅ
Witam gra mi się lepiej lecz mam problem.Moje gwiazdki mogą zostać zablokowane z powodu że nie ma takich samych i nie wiem co zrobić z tym.
Ta gra jest fajna Ta gra jest bardzo fajna
Fusion d’étoiles de ninja 2 Jeux de rôles emh
Fajna gra dla zabicia czasu lub bezczynności podczas pracy. Ładuje się lepiej niż oryginał z tym, ile jest tutaj. Na początku może to być przytłaczające ze wszystkimi opcjami ulepszeń, ale kiedy już się w to wkręcisz, będzie fajnie.
Całkiem w porządku gra, bywa nieco zagmatwana, pole trafienia na gwiazdach może być nieco większe
Cut the Rope 2 Puzzle sakl
Ta aplikacja jest naprawdę dobra, ale myślę, że fajnie byłoby mieć coś, co moglibyśmy zrobić własne kostiumy i gwiazdy ninja. Dla żartu. Jak skórki
Uff oreg6
Wymagane jest dużo więcej samouczków. Na przykład... jak sprawdzasz frekwencję?
Bardzo fajna i rozbudowana gra bezczynności, polecam
Nie wiem, dlaczego, ale czasami nie mogę się zalogować na swoje konto Google Play --_-
jest w porządku
hhjj
Nie jest dobrze co prawda nie jest też źle można ustawić, że jest średnio
TO SIĘ AWARIA Nie mogę nawet grać, byłaby to świetna gra, ale nie działa, jeśli to naprawisz, a otrzymasz pięć gwiazdek
Bardzo zabawne, wyższy poziom uzależnienia od zakupów w grach jest irytujący, jeśli nie wolisz grindować. Czas wydaje się lecieć, gdy patrzy się na powiększające się gwiazdy do rzucania.
Dobra robota! Oto jeden pomysł na poprawę. Spraw, aby jeszcze łatwiej było zobaczyć, jak cenna jest gwiazda ninja. Czasami czuję, że po prostu losowo łączę podobnie wyglądające gwiazdy ninja. Fajnie byłoby zobaczyć liczbę (1, 2, 3, 4... lub 1, 2, 4, 8...) na gwieździe.🤷
Szybko robi się bardzo grindowy bez płacenia, reklamy są jednak w zasadzie opcjonalne i jest to przyzwoita zabawa, dopóki nie wpadniesz na grindową ścianę. Świetna gra w poczekalni
To zabójca czasu
Merge Ninja Star 2 Igranje uloga njw
Naprawdę dobra gra, w którą dobrze się bawisz, uwielbiam w niej wszystko, co powinieneś umieścić w pięciogwiazdkowej, ale nie
To całkiem normalna gra dla zabicia czasu, ale nie ma przeskakiwania etapów
w porządku, zmieniając całą recenzję. to dobra gra, ale brakuje jej obsługi klienta. nie ma żadnej społeczności, przynajmniej dla anglojęzycznych użytkowników.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
Czy to gra online czy offline?
Podobała mi się gra, ale chcę, aby opcja usunięcia aury/zwierzaka była możliwa?
W porządku. Zachowaj swoje klejnoty na misje i nie wysadzaj swoich na stroje, aby zwiększyć obrażenia, tak jak ja.
F. U
Wow, kolejna aktualizacja, jestem w połowie gry, wyskakuje to powiadomienie, a przy okazji gra jest dobra grafika jest dobra, dźwięki nie są złe i tak dalej MOUSE_DUCK. =)