Post by partworlrosmamu on Feb 19, 2022 8:12:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats σημεία δυσλειτουργίας ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Φτιάξτε τα γραφικά λίγο😂😜
Sprememba-Mojster for MCPE Orodja kqn
η νέα ενημέρωση είναι καλή, αλλά μερικές φορές επιστρέφω στο γκαράζ, εννοώ όποτε παίζω διαδικτυακά για 8 λεπτά, απλώς αποσυνδέεται και με φέρνει στο γκαράζ idk εάν πρόκειται για σφάλμα ή κάτι τέτοιο.
ο παλιός μου λογαριασμός έχει φύγει
Θα έδινα 5 αστέρια επειδή το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά η λειτουργία φίλου είναι χαλασμένη. Θα ήθελα να διορθωθεί το σύστημα φίλων.
Πραγματικά καλό παιχνίδι, αλλά για πολλούς modders Αν μπορούσατε να ξεχωρίσετε τους mooders, θα βελτίωνε το παιχνίδι πολύ περισσότερο δεν είναι δίκαιο για τους ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι σωστά
Το παιχνίδι είναι σχεδόν σκουπίδια, κάθε διακομιστής είναι γεμάτος με χάκερ και αυτοκίνητα με προβλήματα και όταν αγωνίζομαι σε πολλούς παίκτες χάνω ακόμα κι αν έφτασα πρώτος στη γραμμή τερματισμού. Το Bugs δυσλειτουργεί τους χάκερ παντού
Στις μέρες μας, τα αυτοκίνητα με σφάλματα πολλαπλασιάζονται εκθετικά. Ο προγραμματιστής πρέπει να βρει για να διορθώσει αυτά τα cheat γιατί είναι κουραστικό να αγωνίζεσαι δίκαια. Τελικά, αυτό το παιχνίδι θα χαλάσει.
Δεν θα συνιστούσα τη νέα ενημέρωση Οι νέοι ήχοι δεν είναι καλύτεροι αλλά εντάξει
το παιχνίδι έχει πάρα πολλά σφάλματα, για παράδειγμα: λείπουν ονόματα αυτοκινήτων, ο διακομιστής καθυστερεί πάρα πολύ, πρέπει να το μειώσετε σε 10 παίκτες ανά δωμάτιο
@Στέφανος Φίλιος αυτό που δεν βγάζει νόημα με τα γράφημα παίζει να έχει και τα χειρότερα!! Τα αμάξια φαίνονται χάλια οι παίκτες χάλια τα γραφικά των περιοχών πιο χάλια ακόμα
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε αυτοκίνητα όπως το polo και το corolla etios
Γειά σας είμαι στο καινούργιο ενημέρωση κι, κάνω έναν φίλο κι μετά μου λέει ο παίκτης δεν είναι δωμάτιο ενώ είναι και θέλω να το φτιάξετε παρακαλώ πολύ καλό μεσημέρι.
Βάλτε όπλα στο παιχνίδι!!!!!!!!!!!
Θα πρέπει να αλλάξετε πολλά. Η εξωτερική εμφάνιση των αυτοκινήτων είναι καλή, αλλά η εσωτερική εμφάνιση είναι γιατί; Λύνεις αυτό το πρόβλημα
Αγαπήστε την εφαρμογή. Αλλά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να πάρουμε χρήματα λίγο πιο εύκολα
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 2 χρόνια και είναι καλό, αλλά η πρόσφατη ενημέρωση παρουσιάζει δυσλειτουργίες και κάνει το τηλέφωνό μου να κλείνει κάθε φορά που βρίσκομαι στο παιχνίδι για περισσότερο από ένα λεπτό, μπορεί να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, παρακαλώ..
Παρακαλώ, θα ήθελα να μειωθεί η κατανάλωση δεδομένων αυτού του παιχνιδιού, κατά τα άλλα για να επιτραπεί στους χρήστες να το παίξουν online. Δεν το παίζω σχεδόν διαδικτυακά γιατί είναι ακριβό με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Κάντε ό,τι είναι δυνατό για να μειώσετε τον ρυθμό κατανάλωσης δεδομένων.
MINANG😎DENG😳LAKE😱KINANG🥵SIUANG🤠MINANG😯SUANG😅LAK@😂A😡KINANG🥰NENG😎🙏
Από τότε που έγινε η ενημέρωση, έχω τοποθετηθεί σε διακομιστές που δεν φαίνονται παρά χάκερ και αυτοκίνητα με προβλήματα. Μπορεί να είναι επειδή έχω αυτοκίνητο 1695hp idk plz fix. Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό αν μπορείτε να το διορθώσετε, του δίνω τα 5 αστέρια που του αξίζουν. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κερδίσετε χρυσά νομίσματα.
Είναι ένα μέτριο προς το καλό παιχνίδι😕😐😏
Θα ήθελα να βάζετε και άλλα αμάξια όπως suzuki sx4 seat ibiza opel corsa Volkswagen MK4 αυτά ελπίζω να τα βάλετε
Κατέβασε το Car Parking Multiplayer 4.8.5.2 για Android στην τιμή € 0 της olzhass, Παρκάρετε αυτοκίνητα σε αυτό το παιχνίδι για πολλούς παίκτες.
Φτιάχνεις ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να κάνεις το κουμπί σίγασης; άντε γαμηθειτε
Μπορείτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρυσά νομίσματα για να επιτύχετε όταν ολοκληρωθεί, λειτουργεί πολύ καλύτερα από το να αγοράσετε χρυσά νομίσματα
Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε, αλλά είχα ένα πρόβλημα με την απώλεια άνω του 1 εκατομμυρίου χρημάτων από το παιχνίδι και το πρόβλημα με την εξοικονόμηση επιχειρήσεων. Αποθήκευσα το παιχνίδι και όταν συνδέθηκα, έλειπαν πολλαπλές επιχειρήσεις. Είχα περίπου 600 χιλιάδες έσοδα σε αναμονή και τα έχασα όλα. Έχω όλα τα αυτοκίνητα και τα χρήματά μου, αλλά έχω 5 από την επιχείρησή μου (200 χιλιάδες το καθένα). Με τα περισσότερα από αυτά να κρατούν τουλάχιστον 100 χιλιάδες το καθένα. Θα εκτιμούσα κάποιο είδος αποζημίωσης για αυτό το σφάλμα. (χρήματα παιχνιδιού) Θα αλλάξω κριτική εάν λυθεί το πρόβλημα.
Car Parking Multiplayer Szimulációs játékok ftb
Car Parking Multiplayer Simulation zrde
5 αστέρια αν μπει έστω ένα alfaromeo
Καλό παιχνίδι αλλά τα ελληνικά σερβίς είναι γεμάτα ενοχλητικά 5χρονα που μπαίνουν στο αμάξι σου και δεν θα φύγουν μέχρι να τα πληρώσεις και είναι ανόητο αν προσθέσεις 5 € ξεκλειδώνεις έναν κινητήρα w16 μπορείς να τον βάλεις σε ένα rx8 και μπορεί να χάσει ένα αγέρα rs
Πράγματι, υπέροχο παιχνίδι. Αλλά, όταν έβαλα ένα V8 στο honda μου, ήθελα ένα τριπλό τούρμπο. Έτσι αγόρασα ένα και όταν εξόπλισα το trubo και ΜΕΤΑ τον κινητήρα, ο κινητήρας παρέμεινε αλλά το turbo είχε φύγει και έπρεπε να το αγοράσω ξανά. Διορθώστε το και μπορώ να κάνω επιστροφή χρημάτων;
Γεμάτο σφάλματα και δυσλειτουργίες, αλλά όταν λειτουργεί σωστά είναι διασκεδαστικό. Υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες για να είναι διασκεδαστικό τις περισσότερες φορές.
Είναι φρικτό γιατί είναι σκληρό και μερικές φορές όταν χτυπάς πράγματα δεν λειτουργεί
Όταν η ανταλλαγή αιτημάτων παίκτη λέει ότι εάν έχετε το αυτοκίνητο κάντε ήδη το ίδιο, όταν πατάτε για να αγοράσετε αυτοκίνητο, ορισμένα αυτοκίνητα φαίνονται διαφορετικά λόγω των κιτ αμαξώματος, τότε χάνετε το πρώτο σας αυτοκίνητο και η μικρογραφία του αυτοκινήτου που ζητά αγώνα δεν εμφανίζεται.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά πείτε μου γιατί έχασα την επιχείρησή μου στο παιχνίδι το μόνο που θέλω είναι να ανακτήσω την επιχείρησή μου για να μπορέσω να κερδίσω χρήματα. Επίσης, εύχομαι αυτό το παιχνίδι να βγάλει χρήματα από την επιχείρησή σας όταν δεν είστε συνδεδεμένοι. Για να διασκεδάσουν οι νέοι παίκτες, η κοινότητα είναι καλή, αλλά αυτό το σφάλμα είναι ενοχλητικό, οπότε μέχρι να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα, προτείνω να μην αγοράσετε μια επιχείρηση στο παιχνίδι
Δεν μου ξεκινάει η μπουκάτη
Θα πρέπει να δώσετε μια ακόμη επιλογή που είναι ότι το αυτοκίνητο ενός παίκτη είναι παρόν στο παιχνίδι, όλα τα αυτοκίνητα είναι παρόντα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού online ή εκτός σύνδεσης
Υπάρχει ένα σφάλμα σε αυτό το παιχνίδι κάθε φορά που συνδέομαι στην άλλη συσκευή μου και παίζω από αυτήν και κερδίζω μετρητά και μετά συνδέομαι στο τηλέφωνό μου, δεν αποθηκεύει τα μετρητά......
Real Car Parking Multiplayer Κατεβάστε την τελευταία έκδοση (3.0) για το Ελεύθερο .apk - Εμπειρία οδήγησης για πολλούς παίκτες.
παλιά ενημέρωση καταστρέψει όλο το παιχνίδι τώρα χάστε παίκτη αν θέλετε ο παίκτης πίσω να έχετε έναν διακομιστή για όλους και κανέναν για διακομιστή χώρας
Εντάξει, το παιχνίδι ήταν υπέροχο πριν από την ενημέρωση τώρα, δεν μπορώ να κάνω drift ακόμα και το dodge challenger μου, η πρόσφυση είναι πολύ βαριά και η δυσφορία δεν με αφήνει να στρίψω τα λάστιχά μου όπως χρησιμοποίησα πολύ για να το διορθώσω το συντομότερο
Γιατί δεν ελέγχεις απλώς το αυτοκίνητό σου, αν ο αγωνιστής σου όπως εσύ δεν μπορεί καν να κερδίσει αν αυτή η ασίστ είναι χάλια, αφαιρέστε την ασίστ στον αγωνιστή δεν μπορώ καν να κερδίσω έναν αγώνα
Our new update! Car Parking Multiplayer. Android&iOS
Car Parking Multiplayer உருவகப்படுத்துதல் bndf
Τα υπόλοιπα είναι καλά. Αλλά το αυτοκίνητο ακούγεται πραγματικά περίεργο και γελαστό. Το παλιό είναι καλύτερο.
Community harvest festival wentz run park, Baja fresh dubai contact, ... Deposito bank bni indonesia, Electric vehicle charging stations app,
Kao paixnidi mono pou kamia fora kolaei apisteuta kai se petaei kato apo to map στης κόντρες με σκόπω να ξανοίς +oti to game exeo sobaro provlhma me to id search του και δεν αναγνώσι τα id kai den mporeis na kaneis add filous seu kata και γραφικον ειμαι πολι καλο για κινητο παιχνιδι